Bliv frivillig på Kidstarter CAMP20!

En uges frivilligt arbejde med højtbegavede børn! 

Frivilligt arbejde STYRKER DINE KOMPETENCER, giver dig ET NYT NETVÆRK, VÆRDI TIL CV’ET og ikke mindst INDSIGT og VIDEN!

På Kidstarter sommercamp får du erfaring og værdifuld viden om højtbegavede børn, i form af arbejdet med pædagogik, metoder og coachende samtaler. Du får et nyt netværk blandt passionerede og dygtige mennesker samt mulighed for personlig udvikling. Sidst men ikke mindst garanterer vi, at du får masser af gode oplevelser!

Vi kan tilbyde dig som mentor:

En uges sommerferie med gratis kost og logi og en masse gode udfordringer i arbejdet med højtbegavede børn – og det er virkelig spændende!

Forudgående online møder med oplæg om kendetegnene hos højtbegavede børn samt hvordan vi hjælper dem bedst i hverdagen. 

Som mentor bliver man den hovedansvarlige for 3-6 børn. Du tager ansvaret for, at børnene har det godt. Du sørger for, at de kommer i seng om aftenen, vækker dem om morgenen, så de når op til aktiviteterne og morgenmaden. I løbet af dagen er du også den, som barnet kan komme til og spørge om hjælp eller bare hyggesnakke med over en kop te.

Som mentor bliver du uddannet gennem vores online forløb i foråret – campen starter for de frivillige søndag den 28. juni og kører frem til fredag den 3. juli, hvor hele campen slutter. I løbet af søndag den 28. juni gennemgår vi planen for ugen og forbereder både undervisning og modtagelsen af børnene mandag morgen. 

Som mentor er kost og logi gratis, og du får en fantastisk oplevelse af, at give børnene et frirum, nye oplevelser, nye venner, og en masse værktøjer, de kan tage med sig hjem.

Vi kan tilbyde dig som støtteforælder:

Det kan være overvældende for mange børn at komme afsted en hel uge uden sine forældre. Som støtteforælder kan du være der for dit barn, hvis han/hun har brug for, at du er i nærheden. Som støtteforælder bliver det kedeligt, hvis du slet ikke er med, derfor vil du skulle bidrage lidt til forskellige praktiske opgaver. Derudover får du  kost og logi i en hel uge til bare 2000 kr.

Du kan være:

Psykolog, lærer, studerende eller en forælder, der gerne vil lære mere om disse børn. Men først og fremmest skal du bare være dig, og så længe du brænder for at hjælpe børnene til en masse gode oplevelser, så er du velkommen til at sende os en ansøgning!

Skriv til os:

Send os en mail, hvor du beskriver følgende:

– Hvilken slags frivillig vil du gerne være?
– Hvad er din baggrund og erfaring?
– Hvad er din motivation for at være frivillig?
– Navn, adresse, telefonnummer og email.

Skriv til os på kontakt@kidstarter.dk og du hører fra os snarest!