Vi i Kidstarter er stolte over at kunne præsentere et stærkt team af undervisere til dette års sommercamp!

CAMP18 kommer til at have 3 faglige spor, og udvalget af spor er lavet ud fra, at rigtig mange børn med særlige forudsætninger er glade for teknik og kodning.

Vi gentager succesen fra CAMP17, hvor vi arbejdede med Mindstorm robotter, og i år arbejder vi under temaet FREMTIDENS ROBOTTER. Her vil Mads Aarup tage børnene igennem et programmerings- og byggeprojekt, hvor børnene går fra idé til robot. Mads var en del af campen sidste år, og har mange gode erfaringer med omkring hvordan børnene dels udfordres, lærer at samarbejde og dels bliver støttet undervejs, så de ikke giver op, når det bliver sværere end det, de er vant til.

På CAMP17 var rigtig mange børn nysgerrige efter at prøve og 3D printe og havde mange spændende idéer til, hvad de ville opfinde, hvis de selv skulle bestemme. Derfor får vi også sporet, hvor børnene skal SKABE OG LEGE INTERAKTIVT MED TECH! Den utroligt tech-engagerede, innovative fuldtidsnørd Winnie Thorstensen vil stå med dette spor. Winnie har erfaring med kreative processer og undervisning af børn med særlige forudsætninger. Derfor er vi utrolig glade for at have Winnie med i vores team!

Høj intelligens er ikke bare glæde ved matematik, kodning og logik. Faktisk er det i allerhøjeste grad kreativitet. En del af børn med særlige forudsætninger motiveres mere af at bruge deres store forestillingsevne til at få idéer, at skabe med hænderne og at arbejde med mange forskellige materialer. Vores sidste spor er FRA SKROT TIL LYS IDÉ – her skal børnene af genbrugsmaterialer bygge deres helt egen lampe. Louise Nielsen kører dette spor. Louise er designer og folkeskolelærer og med hendes passion for at køre design processer sammen med børn gør hende perfekt til at køre dette spor. Vi er virkelig glade for at Louise kan bidrage til at gøre CAMP18 endnu mere divers med dette kreative spor, som forhåbentlig også trækker en del piger på campen!