Kidstarter
Kidstarter

Mød de frivillige

Vi har en stor tiltro til mangfoldigheden i Kidstarter Aktivitetsforening; dette kommer også til udtryk i forskellighederne i de frivillige, der gør et stort stykke arbejde for foreningen.

Heruder kan du læser lidt om de frivilliges grunde til at være med i foreningens arbejde.

Jens Andersen-Mølgaard

Jens Andersen-Mølgaard

Lærer på Skanderup Efterskole & afd.leder i Coding Pirates Kolding

Det giver mening for mig!

“Jeg underviser i didaktik, it og teknologi og ser et stort potentiale i at nå langt med de de højtbegavede børn i skolen. Alle børn og unge bør undervises der hvor de befinder sig rent kognitivt. I projektet vil jeg bidrage med både nye didaktiske vinkler på undervisning, men samtidigt har jeg også en passion for at undersøge hvilke metoder der understøtter børnenes læring på en positiv og konstruktiv måde.”

Majbritt Jürs

Majbritt Jürs

Journalist og indehaver af Jürs Journalistik & Kommunikation.

Kommunikationen er vigtigt!

“Jeg er mor til to højtbegavede børn og oplever, at de begge savner udfordringer i deres skole. Derfor synes jeg, det er fuldstændig fantastisk, at Kidstarter vil sætte fokus på problemet. Det kræver viden om kommunikation og markedsføring at få sat fokus på et område, som kun få kender til, og derfor har jeg valgt at bidrage med mine kompetencer som journalist”

Simon Voetmann

Simon Voetmann

Lærer på Skanderup Efterskole på Medie & Kommunikation-linjen

Det giver mening for mig!

“Jeg er uddannet lærer fra Den frie Lærerskole. 30 år gammel og bor lige ved siden af Skanderup Efterskole. Jeg har siden gymnasiet haft mediefag på mine uddannelser og har også linjefag i det.
Jeg er halvvejs i en diplomuddannelse i journalistik, så om et år er jeg fagjournalist fra DMJX. Jeg har rig erfaring med at køre videoforløb med efterskoleelever, og gennem et forløb har jeg fokus på og flair for at hjælpe eleverne med at få ideer og føre dem ude i livet. Jeg synes, at det er fedt at bringe unge mennesker og børn med samme interesser sammen.”

Adam Jensen

Adam Jensen

Cand.IT - selvstændig IT-konsulent ++ in-between jobs

Ungerne skal udfordres!

“Jeg er far til en højtbegavet dreng, der går på en almindelig folkeskole. Jeg har indtil nu oplevet, at han ikke bliver udfordret nok i sin søgen efter mere og mere viden. Jeg kunne også se, at min søn manglede et rum, hvor han kunne være sig selv sammen med andre, der har lignende udfordringer som han selv.
Dette rum fandt jeg/vi i Kidstarter Aktivitetsforening, hvor der er plads til børnene og deres forældre; uanset hvilken diagnose, der nu engang er blevet givet dem. Vi føler, at her bliver der ikke set skævt til én. Her er alle velkomne!”