Kidstarter

Nedtælling til CAMP20 !

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Camp17

FORMÅL MED KIDSTARTER CAMP20

Kidstarters formål er at kickstarte intelligente børns potentiale PERSONLIGT, SOCIALT og FAGLIGT i trygge rammer sammen med ligesindede på en sommercamp.

Se program, holdene og forældreinfo længere nede på siden. informationen bliver opdateret i takt med at vi får indholdet på plads. 

Kidstarter CAMP20 skal give børnene:

 • Et løft i personlige kompetencer, bl.a. i arbejdet med egen motivation, eget mindset omkring læring, samt gennem præsentationer af egne kreationer og resultater.
  For hvis du altid har kunnet alting, hvordan vil du så tackle modgang?

   

 • Skærpet opmærksomhed og indsigt i gruppedynamikker. Dette sker gennem gruppearbejde samt dialog om relevante og aktuelle, sociale problematikker, og løsninger herpå.

  For det kan være særligt svært for disse børn at tage andres idéer ind, lytte aktivt og forfine deres egne idéer og kombinere dem med de andres.
  At være hurtig og hurtigt finde løsningen er ikke formålet med de kreative spor på Kidstarter. Og det kommer dit barn til at lære.

  På campen arbejder vi med projekter, og det handler om at give udtryk for, hvad man drømmer om, hvad man rigtig godt kan lide at arbejde med, og ikke mindst om at give plads til at alle får lov at lave ‘det sjove arbejde’.
  Børnene får værktøjer til at sætte ord på samarbejdet på campen – på en god måde.

   

 • Redskaber til problemløsning og planlægning. Børnene lærer at planlægge, så deres tid bliver brugt optimalt og så de når det resultat, som de har sat sig for.

  Undervejs lærer de også at kortlægge, hvad der skal til for at nå det ønskede resultat. Og så selvfølgelig en uges accelereret læring indenfor et selvvalgt, udfordrende spor.

  Børnene har en hel bunke konkret viden med hjem, som de via deres nye værktøjer kan bruge i hverdagen og i helt andre situationer.  

Alt dette i et struktureret program, hvor der også er tid til at være social og hygge med ligesindede, som sikkert har samme interesser som dit barn og som helt sikkert også ved, hvordan det er at være mere intelligent, end de andre i klassen. 

TILMELD DIT BARN TIL KIDSTARTER CAMP20

Tilmelding til KIDSTARTER CAMP20 foregår i følgende trin:

 1. Tilmeld dig via nedenstående formular.
 2. Du vil indenfor få dage modtage en bekræftelsesmail med betalingsoplysninger. Når campen er betalt, er dit barns plads sikret.
 3. I løbet af februar vil de endelige spor blive offentliggjort og tilmelding på sporene kan starte.
 4. Du vil i løbet af maj modtage et spørgeskema, som vi skal bede dig udfylde – så vi ved lidt mere om dit barn og dermed kan gøre dit barns camp bedst mulig!

På forhånd tak for jeres tilmelding!

PRIS

Prisen for CAMP20 er kr. 2900,- inkl 3 hovedmåltider og 2 mellemmåltider med et bredt udvalg, så ingen er sultne, logi på værelser, hvor børnene bor sammen 2 eller 3 pr. værelse med en mentor tilknyttet, en masse sjove aktiviteter og fælles øvelser samt undervisning på de selvvalgte spor. 

ANSØGNINGER OM TILSKUD

Ligesom de foregående år modtager vi gerne ansøgninger om økonomisk tilskud til campen. Der udsendes svar på ansøgningerne i slutningen af maj 2020.

HOLDENE PÅ KIDSTARTER CAMP20

Kidstarter Camp20 afholdes mandag-fredag i uge 27, 2020.
CAMP20 er for børn i alderen 9-13 år. De skal kickstartes i nogle nye discipliner, så de bliver udfordret i trygge rammer og får både sjove oplevelser og nye indsigter med hjem. 

Alle børn har en mentor tilknyttet, som dels hjælper med at strukturere dagene og overholde sovetider, dels støtter barnet i at reflektere og efterfølgende giver forældre de indsigter og tanker, som der er opstået ugen igennem. 

Vi forventer, at sporene på CAMP20 bliver følgende:

Innovation og iværksætteri

Innovation – Det er lige noget for mig. For innovation er at finde på, viderudvikle og lege med idéer som skal konkretiseres og realiseres. Og dét er lige mig!

Vi skal lære at idéudvikle med forskellige typer brainstorms, vi skal opfinde og vi skal finde ud af hvem, som er målgruppen for mine opfindelser. Til sidst skal vi lave et produkt eller en præsentation som viser, hvad vores opfindelse er.

Maria Ibsen skal være underviser på innovationssporet. Til daglig underviser hun i iværksætteri på EUD og EUX.  

Video og formidling

Video er formidling og fortælling og det elsker jeg! Video har mange muligheder og det sværeste er måske er lægge sig fast på hvad min video skal handle om, hvilken genre og hvordan udtrykket skal være. Men det finder jeg ud af sammen med mit hold og det glæder jeg mig til!

Underviseren er Kristian Pedersen, som vi også havde glæden af på Camp19. Kristian læser dramaturgi på Aarhus Universitet, hvor han er ved at afslutte sin kandidat. Kristian skal være makker med en praksisnær med-underviser som til daglig arbejder med børn i målgruppen. 

Tredje spor er endnu ikke fastlagt

Tilmelding til CAMP20

4 + 3 =

FØR CAMP20

Før CAMP20, bør du tale med dit barn om forholdene på campen i løbet af ugen: der er 40 børn, inddelt i 3 ‘klasser’, som forventes at skulle arbejde i mindre grupper af 2-4 børn. Aldersgruppen er fra 9-13, så det vil være anderledes end en almindelig skoleklasse. Vi ser aldersforskellen som en styrke, når der skal trænes samarbejde. Endvidere er det med overnatning, som jo mere er en koloni end en dags-sommerskole. 

Du er som forælder eller nært familiemedlem velkommen til at tage med på CAMP20, hvis det kan bidrage til at dit barn får en tryg camp og/eller du har lyst til at være frivillig på campen, danne nye relationer og blive inspireret. Vi har brug for praktisk hjælp til alt fra borddækning til (let) rengøring, men der er også mulighed for at hjælpe til på de enkelte hold.

Dog forventes det, at barnet er åbent for at deltage i aktiviteter uden at have mor eller far tæt på hele tiden. Vi anbefaler, at I som forældre er sikre på, at barnet er tryg ved at tage på campen, såfremt I ikke selv kan deltage.

FRIVILLIGE OG 

STØTTEFORÆLDRE

Vælger du at være frivillig på campen, kan du vælge mellem at være mentor for nogle børn, og generelt hjælpe med de opgaver, der er i løbet af ugen (stå for en aktivitet, lave bål, hjælpe til med maden, rydde op, feje osv.) Hvis du er frivillig, betaler vi kost og logi for dig naturligvis 🙂 Her kan du selv byde ind med, hvad du synes kunne være sjovt at bidrage med!

Vi forventer, at du deltager i vores online møder forud for campen, således bliver du bedst muligt forberedt til en uge med høj aktivitet, mange børn og fantastiske oplevelser. 

Du kan også vælge at være en støtte for dit barn i løbet af ugen. Du vil således få mindre praktiske opgaver, såsom at hjælpe lidt til med maden, oprydning, evt. at være opsynsperson i gymnastiksalen mm. Her kan du også selv byde ind med, hvad du synes kunne være sjovt! Prisen for kost og logi i denne uge er 2000 kr.