> Kidstarter CAMP18 - en uge dit barn vil elske fyldt med teknik og kreativitet
Kidstarter
Kidstarter

Kidstarter CAMP18

– vi kickstarter dit barns potentiale personligt, socialt og fagligt

Camp17

FORMÅL MED KIDSTARTER CAMP18

At kickstarte intelligente børns potentiale PERSONLIGT, SOCIALT OG FAGLIGT i trygge rammer sammen med ligesindede på en sommercamp.
Kidstarter CAMP18 skal give børnene:

 • Et løft i personlige kompetencer, bl.a. i arbejdet med egen motivation, eget mindset omkring læring, samt gennem præsentationer af egne kreationer og resultater.
 • Skærpet opmærksomhed og indsigt i gruppedynamikker. Dette sker gennem gruppearbejde, træning i at give og modtage feedback og dialog om relevante og aktuelle sociale problematikker, samt løsninger herpå.
 • Redskaber til problemløsning samt en uges accelereret læring indenfor et valgt udfordrende spor. (De endelige spor er for CAMP18 endnu ikke kendt)

Alt dette i et struktureret program, hvor der også er tid til at være social og hygge med ligesindede.

HOLDENE PÅ KIDSTARTER CAMP18

Kidstarter Aktivitetsforening (KAF) afholder mandag-fredag i uge 27 2018 CAMP18 for børn i alderen 9-13. De skal kickstartes indenfor nogle nye discipliner, og i år har vi fokus på deres egne idéer på alle tre spor. Alle, der tilmelder sig, skal angive, hvilke spor, de helst vil på:

 • Upcycling - fra Skrot til Lampe
 • Robotter
 • KreaTech med Arduino

Læs herunder om de xx faglige spor.

HUSK! Kun medlemmer af foreningen kan tilmelde sig CAMP18. Bliv medlem af foreningen HER

Camp17

Tilmelding til CAMP18

15 + 9 =

TILMELD DIT BARN

Kidstarter AktivitetsForening (KAF) afholder mandag-fredag i uge 27 2018 sommercamp for børn i alderen 9-13. Kun medlemmer af foreningen kan tilmelde sig sommercampen. Bliv medlem af foreningen HER

Tilmelding til KIDSTARTER CAMP18 foregår i følgende trin:

 1. Tilmeld dig via nedenstående formular – så registreres dit barn på listen over ‘endnu ikke betalte tilmeldinger’.
 2. Indbetal 1200 kr på reg nr 6262 kontonr 1222686. Vi sender jer et forberedelseskit – og så er jeres tilmelding endelig.
 3. Svar på spørgsmålene i forberedelseskit’et, så vi ved lidt mere om dit barn og dermed kan gøre dit barns camp bedst mulig!

Så er prisen for CAMP18 er nu kendt: I alt kommer deltagelsen per barn til at koste 1900 kroner. Det vil sige, at der efterfølgende skal betales 700 kroner til CAMP18.

På forhånd tak for jeres tilmelding!

FØR CAMP18

Før CAMP18, bør du tale med dit barn om forholdene på campen i løbet af ugen: der er 40 børn, inddelt i 3 ‘klasser’, som forventes at skulle arbejde i mindre grupper af 2-4 børn. Aldersgruppen er fra 9-13, så det vil være anderledes end en almindelig skoleklasse. Vi ser aldersforskellen som en styrke, når der skal trænes samarbejde. Endvidere er det med overnatning, som jo mere er en koloni end en dags-sommerskole. Erfaringerne fra CAMP17 var, at børnene dannede nye nære venskaber i løbet af camp’en.

Du er som forælder eller nært familiemedlem velkommen til at tage med på CAMP18, hvis det kan bidrage til at dit barn får en tryg camp. Dog forventes det, at barnet er åbent for at deltage i aktiviteter uden at have mor eller far tæt på hele tiden. Vi anbefaler, at I som forældre er sikre på, at barnet er tryg ved at tage på campen, såfremt I ikke selv kan deltage. Måske er der en god kammerat med på campen. Hvis det er tilfældet, kan I ønske at jeres barn og kammeraten kommer til at bo på samme værelse, og så vil vi gøre hvad vi kan for at få jeres ønske opfyldt! Overnattende forældre inkl. morgen-, middags, og aftensmad: 1500 kr.

Du bør desuden checke dit barn grundigt for lus umiddelbart før campen.

EFTER CAMP18

Det er vigtigt for os, at CAMP18 ikke kommer til at stå alene, og at dit barns fællesskab, læring og positive oplevelse fra camp’en trækkes med ind i hverdagen.

På CAMP18 tilknyttes dit barn en MENTOR. Mentoren har i løbet af campen haft daglige samtaler med dit barns gruppe og dit barn. Samtalerne er en coachende dialog samt refleksion omkring opnået læring og fremadrettede læringsmål. Begge dele tager udgangspunkt i barnets egne ønsker.
Mentoren vil være en frivillig voksen på campen, som har fået en introduktion til principperne, undervisningen og mentorforløbet forud for camp’en. Der vil endvidere i løbet af camp’en og mentorforløbet være supervisionsmøder, for at sikre at dialogerne med børnene bliver bedst mulige.

Såfremt vi får økonomisk støtte af enkelte fonde, vil mentorordningen fortsætte 6 måneder efter camp’en, så kryds endelig fingre for os!

PRAKTISKE INFORMATIONER

 • Kidstarter CAMP18 er for børn med særlige forudsætninger i alderen 9-13 år
 • Barnet eller familien skal være medlem af Kidstarter Aktivitetsforening for at kunne tilmelde sig CAMP18
 • CAMP18 starter mandag den 2/7 kl. 9, hvor alle indlogeres og slutter fredag den 6/7 kl. 16.
 • CAMP18 afholdes på Skanderup Efterskole, Kastanie Alle 51, 6640 Lunderskov
 • Pris for campen er 1900 kr, og der er plads til 40 børn, så book jeres plads nu!
 • Forældre kan tilmelde sig som aktive forældre, der påtager sig en rolle på campen, og får kost og logi betalt, dog skal egen sengelinned, pude og dyne medbringes. Der kan søges om tilskud til campen ved at sende en mail med en beskrivelse af omstændighederne til kontakt@kidstarter.dk SENEST 25/5. Bestyrelsen kigger på alle ansøgninger og træffer en afgørelse i løbet af 14 dage.
 • Såfremt man gerne vil være med som støtte til barnet, men ikke kan påtage sig en rolle på campen, betales for sengeplads og mad 1500 kr.
 • Alle børn vælger sig ind på et af de beskrevne spor. Dette gøres i spørgeskemaet, der sendes i løbet af maj/juni.

Hvis du har flere spørgsmål til CAMP18, er du velkommen til at sende en mail, eller poste det i vores facebook gruppe Kidstarter.dk. Dette er en lukket gruppe, men interesserede forældre kan anmode om medlemsskab.

Bliv frivillig på CAMP18

vi kickstarter dit barns potentiale personligt, socialt og fagligt

Har du lyst til at være en del af:

 • En uges frivilligt arbejde med børn med særlige forudsætninger (uge 27)
 • En uges sommerferie med kost og logi betalt og masser af gode udfordringer i arbejdet med børn
 • Forudgående workshop i børn med særlige forudsætninger, metodisk didaktik, pædagogik og programmet for camp'en
 • Mulighed for at tilvælge et gratis førstehjælpskursus (rettet mod camps for børn)
 • Deltagelse i et fællesskab i en gruppe af entusiastiske voksne, der ønsker at gøre en forskel for disse børn
 • Evt. et 6 måneders mentorforløb for 5 børn (oprettes måske)

Så tilmeld dig som frivillig på vores Kidstarter CAMP18!

Frivilligt arbejde STYRKER DINE KOMPETENCER, giver dig ET NYT NETVÆRK og VÆRDI TIL CV!
På CAMP18 får du hands on erfaring og værdifuld viden om børn med særlige forudsætninger, i form af arbejdet med pædagogik, metoder og coachende samtaler. Du får et nyt netværk blandt passionerede og dygtige mennesker samt mulighed for personlig udvikling. Sidst men ikke mindst garanterer vi, at du får masser af gode oplevelser!

Der er brug for følgende roller på camp'en:

 • Lærere/hjælpelærere, der vil støtte børnene undervejs i undervisningen
 • Mentorer til at hjælpe børnene på campen, og måske også efterfølgende

Du kunne være psykolog, lærer, studerende eller en forælder, der gerne vil lære mere om disse børn. Vi har ingen præferencer hvad angår din alder. Så længe du brænder for at hjælpe børnene til en god oplevelse, er du velkommen til at sende os en ansøgning.

Vi holder Train-the-trainer workshop forud for campen, lørdag den 29/6 og søndag den 30/6 med overnatning. Her vil vi gennemgå camp'ens program, roller og ansvar, og udstyre dig bedst muligt til arbejdet med disse børn. 

Sidst men ikke mindst søger vi en specialestuderende, som vil være med til at skrive om pædagogik og didaktik anvendt på CAMP18, samt de erfaringer der bliver gjort undervejs. Hvis dette har din interesse, så send en mail til kontakt@kidstarter.dk

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig efterfølgende omkring det videre forløb.

13 + 5 =